Известие

Collapse
No announcement yet.

ще ми отмъкнат Алфи!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ще ми отмъкнат Алфи!

Колеги,търсете ми колица!Много скоро ще ми отмъкнат Алфи!Какво да се прави-кръговрат!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

33 ли да търсим пак
    33 1.7 8v 4x4 92г.-ex , 155 2.0тс 8v-ex
    166 2.4 jtd 150 03г.

Comment

е какво друго
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

В момента в раздела за автомобили на "Продава" има една страхотна 1.7 ... Не й знам точното състояние, но на снимките изглежда доста пазен и обичан автомобил ... Дано си намери достоен собственик !
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

То идеята е да вземеме някоя форумна.Поне ще знаеме кой да ругаеме.Шегата на страна,но форумните си ги знаеме и знаеме какви кусури имат.Навит съм за едно комби с як мотор.То и моя си има красотата,но е редно да се кача на нещо 1.7

Comment

да ти давам моята
            166 2.4 jtd 150 03г.

Comment

Като ти гледам подписа-това се търси!

Comment

кога ще ходиш на Владая да се видим
                166 2.4 jtd 150 03г.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  Колеги,търсете ми колица!Много скоро ще ми отмъкнат Алфи!Какво да се прави-кръговрат!
                  Мене е тоя екземпляр много ме грабна http://www.autohop.bg/cars-181959-Al...6fcb1e143731e1

---------- Post added at 01:45 ---------- Previous post was at 01:44 ----------

Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщение
                  Мене е тоя екземпляр много ме грабна http://www.autohop.bg/cars-181959-Al...6fcb1e143731e1
                  А колега кои и защо ще ти я взима?
                  Fiat Punto 1.2 75 ELX
                  EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
                  EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
                  EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

колицата си я бива,а на въпроса ти кой ще ми я вземе-наследника ми бе!Имам син,достоен наследник.Иска Алфи.Обича го.Ха кажете какво да правя.Да имаме нов сектант или да му купя Фолф-2.-дето не му е по сърце

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      колицата си я бива,а на въпроса ти кой ще ми я вземе-наследника ми бе!Имам син,достоен наследник.Иска Алфи.Обича го.Ха кажете какво да правя.Да имаме нов сектант или да му купя Фолф-2.-дето не му е по сърце
                      Еххх...Радвам се за теб, аз си помислих че ще я конфискуват или взимат за нещо друго, а пък то най-доброто ще се случва...
                      Ми пожелавам ти успех да си намериш още една 33-ка, същата хубавица, но с по-голямо сърце
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Vlado_PK Покажи съобщение

---------- Post added at 01:45 ---------- Previous post was at 01:44 ----------

А колега кои и защо ще ти я взима?
                        Ами и тази е форумна,поне бившия и собственик влизаше де. Имаше подробна тема с реставрирането и боядисването на колицата...
                        Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                        Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

Цената на въпросната е доста висока , иначе съм я виждал пред Лисан изглежда пазена и лачена количката

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                            Цената на въпросната е доста висока , иначе съм я виждал пред Лисан изглежда пазена и лачена количката
                            Старите лачени Алфи ще стават все по-скъпи ... На запад са си класика, и се продават за луди пари. Друг е въпроса, че тая цена трябва да е оправдана, а като гледам колата - май си струва
                            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=38998
                              Ето това е въпрсоната алфа.Много радва окото!Дано да попадне в добри ръце(в твойте).И много безаварийни километри на синът ти

Comment

Working...
                              X